shapka_top.jpg

Вторинний теплообмінник баксі

Вторинний теплообмінник баксі – це незамінна деталь, що призначена для котлів газових цієї марки. Без нього котел не зможе функціонувати повноцінно і прогрівати воду. Якщо у Вас вийшла з ладу ця деталь, Вам варто знайти надійну фірму і купити вторинний теплообмінник в Києві.

Вам знадобився вторинний теплообмінник баксі? На нашому сайті Ви можете знайти всі потрібні деталі для Ваших газових та інших приладів.

Вторинний теплообмінник баксіЯкщо розглянути будову котла настінного газового, то він містить в собі такі вкрай важливі елементи: газовий пальник, теплообмінник і газову арматуру. Ці деталі прийнято вважати незамінними для нормальної роботи і функціонування котлів. Є деякі різновиди котлів настінних газових, які містять крім самого теплообмінника ще і вторинний теплообмінник (баксі).

Первинний, а також і вторинний теплообмінники працюють як доповнення один одного. Вгорі котла розташований первинний теплообмінник, в якому прогрівається вода завдяки газовому пальнику, потім переходить до вторинного теплообмінника (баксі) і таким чином готується гаряча вода. Ще в деяких випадках люди називають вторинний теплообмінник пластинчатим. Цю назву він заслужив завдяки своїй пластинчатій формі, а його пластини мають хорошу тепловіддачу і теплопровідність. Чим більше вторинний теплообмінник (баксиі містить пластин, тим більше у нього потужності. Головною перевагою пластинчастого теплообмінника є висока швидкість обробки і нагріву води. Через швидкість і спритність його роботи, на стінках котла і на самих пластинах не утворюється наліт.

Якщо Ви зібралися купувати вторинний теплообмінник баксі, Вам слід віддати перевагу тільки оригінальній фірмовій деталі. Не пропустіть можливості придбати оригінальні деталі фірми «Баксі» у нас.