shapka_top.jpg

Теплообмінник пластинчастий баксі

Для власників газових котлів вкрай важливим є функціональність його роботи, надійність і тривалий термін його експлуатації. Найкращий і перевірений спосіб продовжити користування Вашим газовим котлом так це купити теплообмінник пластинчастий баксі.

Такого виду деталь Ви з без проблем зможете купити в нашій компанії. Теплообмінник пластинчастий баксі є найпоширенішим і затребуваним теплоносієм.

Теплообмінник пластинчастий баксіЩоб мати хоча б деяке враження про те, що собою являє теплообмінник, потрібно розібратися, що він із себе представляє. Теплообмінник пластинчастий баксі – це опалювальна деталь, яка передає велику температуру від теплоносія для навколишнього середовища за допомогою залізних або сталевих пластин, які скріплені між собою.

Варто зауважити, що матеріал, з якого виготовлений теплообмінник пластинчастий баксі безпосередньо пов'язаний з його енергоефективністю. Тому, перед його придбанням варто проконсультуватися у фахівців нашої компанії. Ми негайно підберемо Вам ту деталь, яка ідеально підійде для Вашого обладнання, не сумнівайтеся в цьому.

Що стосується основи цієї опалювальної деталі, то нею є цілісна плита з невеликими каналами, через які проходить енергоносій. До цієї плити прикріплена притискаюча плита, теплообмінні пластини і їх ущільнювачі. Незважаючи на компактні розміри теплообмінника пластинчастого баксі, його потужність досить велика.

Якщо Ви маєте бажання придбати воістину оригінальний і справний в роботі теплообмінник пластинчастий баксі, негайно зателефонуйте в нашу компанію!